Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Arbitraža s MOL-om
Povratak na članak

U sporu se išlo površno i bez pripreme

Hrvatska sada mora izgubljenu arbitražu platiti više od 30 milijuna dolara

Komentari 8

Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
12:32 30.10.2017.

Račun naplatiti od "brifiranog Petrova, Bulja Grmoje, svjesno su lagali samo da bi srusili Karamarka!

VL
DA
Davorin
13:14 30.10.2017.

I TO bi opet drzavu vodilo...mila mati!

VL
Avatar MarkoHR
MarkoHR
14:39 30.10.2017.

Zašto je (bivši) ministar Ivan Vrdoljak studiju o Ini platio DESET MILIJUNA kuna, i to novcem iz državnog proračuna? Skupi dokument bio je predstavljen kao ""ključni dokaz protiv MOL-a"""... Sad vidimo i rezultate takvog genijalnog "vladanja", samo nekim čudom pamćenjee medija, novinara i političara postalo je jako kratkotrajno..

VL
DD
ddh
18:39 30.10.2017.

Hrvatska je izgubila ovu arbitrazu, a gubit ce jos i mnoge sporove. I ako Sanader konacno potrazi zastitu evropskog suda radi presude za navodno primanje mita od Hernandyja ili od austrijske banke, izgubit ce Hrvatska i te sporove. Jer i Sanader je osudjen bez ikakvog valjanog dokaza, osudjen od komunistickih medija i u jednom nevidjenom lincu komunistickih medija i pritiska na pravosudje, da sudcima nije nista drugo preostalo, nego ga kazniti. I sve kaj se "nadovezuje" na tu presudu, Hrvatska gubi. Ali cudno, da sad nema nigdje svih tih "strucnjaka" iz Milanoviceve vlade i njegovih savjetnika koji su tu arbitrazu, ne na osnovu tealnosti, nego na osnovu njihovih maloumnih zelja pokrenuli. Nema niti Petrova koji je znao, da Hrvatska dobro stoji i rusio pametnog Karamarka radi toga, jer je Karamarko uvidio, da Hrvatska lose prolazi i da se treba traziti dogovor i prekinutu za Hrvatsku vec onda izgubljeni proces. A te stete koju je napravila Vlada segrta i knjigovodja oko MIlanovica biti ce i jos.

VL
DU
Deleted user
12:20 30.10.2017.

Znaci polako se priblizavamo istini? Znaci ipak je Hrvatska kriva?

VL
AN
antonelić
12:29 30.10.2017.

tko je kriv je u biti nebitno ... bitno je da li se iznos od 200 milijuna kuna pribraja u javni dug republike hrvatske ili će nam to netko drugi platiti ? ...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.