Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gađanje glinenih golubova

U spomen na tragično preminulog člana bjelovarski lovci upriličili 4. memorijal 'Igor Seleš'

Memorijal Igor Seleš
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/4
10.07.2014.
u 14:35

Ekipni pobjednici su članovi LU Lisice iz Hlebina, drugi su bili lovci Bilogore iz Male Mučne, a treći Garića iz Čazme

U organizaciji Lovačkog društva Šljuka Bjelovar održan 4. memorijal "Igor Seleš" u gađanju glinenih golubova, u spomen na tragično preminulog člana društva Igora Seleša.

Natjecanje je okupilo dvadesetak ekipa, odnosno 60-ak lovaca, i prema viđenom spomenuto natjecanje prerasta u jedno od najjačih na području Bjelovarsko-bilogorske županije. Ekipni pobjednici su članovi LU Lisice iz Hlebina, drugi su bili lovci Bilogore iz Male Mučne, a treći Garića iz Čazme. Pojedinačno je slavio Damir Mehkek, drugoplasirani je bio Ivan Crnković, obojica članovi LU Lisice, dok je treći bio Mario Srbljanović. U disciplini fair playa pobijedio je Ivan Crnković ispred Ivice Žitnjaka i Dalibora Horvata. Izuzetno zadovoljan odazivom, predsjednik društva Zdravko Prka u šali je dometnuo.

- Najugodnije smo iznenađeni odazivom lovaca, kojih je bilo toliko da smo srneći gulaš morali razrijediti da bi ga bilo dovoljno za sve. Inače, možemo rezimirati da Selešov memorijal prerasta u sve respektabilnije natjecanje – zaključuje Prka.

Komentara 1

Avatar Glina74
Glina74
20:23 11.07.2014.

milo bi pametnije da su te novce poklonili netkome tko treba da može kupiti knjige za dijeta nego novce bacati i i pucati u zrak samo da se mogu iživljavati i pokazati kako oni to mogu pljuc pljuc pljuc

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije