Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAGA U TIJEKU

U Splitu je noćas došlo do pucnjave, ozlijeđeni muškarac životno je ugrožen

Zbog lažne dojave o požaru nastale su prometne gužve oko trgovačkog centra Mall of Split
Ivo Cagalj/ PIXSELL
23.03.2022.
u 07:54

O događaju je obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo u Splitu

Splitsko-dalmatinska policija objavila je da je noćas u Splitu iz vatrenog oružja ozlijeđen muškarac.

– Jutros oko 2:30 sati u stanu na području Splita iz vatrenog oružja ozlijeđen je muškarac koji je odveden u bolnicu, zadržan je na liječenju i životno je ugrožen – stoji u priopćenju.

Navode kako se u službenim prostorijama obavljaju razgovori s osobama koje su se nalazile s njim u stanu kako bi se utvrdile sve činjenice i okolnosti događaja. 

– Na mjestu događaja obavit će se očevid. O događaju je obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo u Splitu – kažu iz policije.

Neslužbeno doznajemo da je riječ o mlađem muškarcu.

VIDEO: U centru Mikolajiva bombardiran je hotel

 

 

Ključne riječi

Komentara 7

KR
Krud
09:38 23.03.2022.

Ruski rulet, navodno.

AR
ArutaGaGuta
08:00 23.03.2022.

opet split? ništa čudno za taj grad slučaj prepun droge i oružja

PH
Petarstijena-HR
09:51 23.03.2022.

U ST upravu treba poslati nekoga iz sjeverne Hrvatske,kao i u sve policijske stanice. U ST fali standardizacija posla i edukacija. U Zg,Vž,Ri,Pu su puno više primjenjuje zakon o javnom redu i miru,nego u ST županiji...Mora postojati tijelo koje će ujednačavati kazne...u ST možete raditi što vas volja,bezvlašće,rijetko kazne za javni red i mir.Pošaljite nekog iz ZG da standardizira procese u ST i kažnjavanje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije