Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADIĆ LAKŠE OZLIJEĐEN

Incident ispred kafića u Pakracu: 30-godišnjak propucao mladića (18) plinskim revolverom

Pakrac: Dvojac opljačkao poštu u Siraču - jedan uhićen, drugi u bijegu, zaposlenica pošte u bolnici
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/3
21.03.2022.
u 12:41

Pronađeno je i oko 70 grama marihuane, pa 30-godišnjaku slijedi i optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga

Lakše je ozlijeđen 18-godišnjak kojega je u petak navečer u Pakracu iz plinskog revolvera propucao 30-godišnjak, zbog čega je pritvoren i kazneno prijavljen za pokušaj nanošenja teške ozljede.

Požeško-slavonska policija u ponedjeljak je priopćila da se incident dogodio ispred ugostiteljskog objekta u Bolničkoj ulici.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 30-godišnjak s područja Lipika iz plinskog revolvera lakše ozlijedio 18-godišnjaka.

Uz nalog bjelovarskog Županijskog suda policija je pretražila navedeni ugostiteljski objekt i prostor u kojem osumnjičeni neprijavljeno boravi te pronašla plinski revolver s 14 spremnika plina, 418 plastičnih kuglica i dva spremnika.

Pronađeno je i oko 70 grama marihuane, pa 30-godišnjaku slijedi i optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, a uručen mu je i prekršajni nalog zbog kršenja Zakona o prebivalištu.

>> VIDEO Nesreća u Kini: Srušio se Boeing sa 132 osobe

Ključne riječi

Komentara 1

AS
anemije.slabokrvic@mail.com
12:57 21.03.2022.

30-godišnjak je pripadnik najugroženije manjine u RH i šire, morao se braniti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije