Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neslavni rekorderi

U Splitu do heroina za 27 minuta, u Zagrebu za 64

igla, heroin, portal (1)
Foto: DPA/PIXSELL
01.11.2013.
u 09:00

Split ipak nije prvi po brzini u nabavci heroina. To je, prema istraživanju, Pula gdje se do heroina dolazi za 20 minuta.

Tek 27 minuta dovoljno je za kupnju heroina u Splitu. U Zagrebu će pak ovisniku za istu kupoprodaju trebati 64 minute. Brojke se mijenjaju pri nabavci kokaina. Brže je to učiniti u Zagrebu gdje je za kupnju kokaina potrebno 48 minuta, dok će to u Splitu potrajati 64 minute. 

Rezultati su to istraživanja dr. Slavka Sakomana o dostupnosti, cijeni i kvaliteti droga na hrvatskom narkotržištu, a proveo ga je anketom nad 200 ovisnika, piše Slobodna Dalmacija

Split ipak nije prvi po brzini u nabavci heroina. To je, prema istraživanju, Pula gdje se do heroina dolazi za 20 minuta. 

Do amfetamina se podjednako brzo dolazi u Zadru i Splitu, za svega 32 minute, dok je Zagreb zaslužio neslavno prvo mjesto u  brzini nabave marihuane jer se “joint” u metropoli može kupiti za 33 minute. 

 

 

 

Komentara 12

PR
ProfesorSrboljub
11:08 01.11.2013.

Ima li u Puli dosta onih sa belim polu jaje kapicama?

Avatar sfr.jugoslavija
sfr.jugoslavija
09:56 01.11.2013.

Žalosno i jadno da jadnije ne može biti,što radi policija,što radi sudstvo,što rade političari po ovom pitanju,sveli smo se na dno dna,sve što je loše po narod smo uvezli iz europe nakon 1991,e u tobože demokratskoj hrvatskoj a sve što je dobro smo odbacili,.

KO
korisnicc
12:02 01.11.2013.

Ne sviđa mi se novi look.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije