Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhićeno ih osam

Dileri dijete iskorištavali za raspačavanje droge po Kninu

marihuana (1)
Ivica Galovic/PIXSELL
10.10.2013.
u 15:08

Policija ij je otkrila nakon što je u utorak u Kninu oko 20.35 sati u Suronjinoj ulici u Mercedesu šibenskih registarskih oznaka jedan od Kninjana policijskim službenicima izručio manju količinu marihuane.

Šest mladića iz Knina u dobi od 18 do 26 godina i po jedna osoba iz Lastova i Sinja u dobi od 21 i 20 godina iskorištavali su dijete mlađe od 14 godina za raspačavanje marihuane?! Naime, njih osmero osumnjičeno je u šibenskoj policiji za ukupno 13 kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Policija ih je otkrila nakon što je u utorak u Kninu oko 20.35 sati u Suronjinoj ulici u Mercedesu šibenskih registarskih oznaka jedan od Kninjana policijskim službenicima izručio manju količinu marihuane. Potom je policiji priznao da je s još petoricom muškaraca ove godine u više navrata na području Knina prodavao i posredovao u prodaji marihuane i da su pri tome iskorištavali dijete, očito računajući na to da u dijete nitko neće posumnjati.

– Svi osumnjičeni, izuzev djeteta, uz kaznene prijave dovedeni su u pritvorsku policijsku jedinicu ove Policijske uprave, a o sudioništvu osumnjičenog djeteta bit će izviješteno Općinsko državno odvjetništvo za mladež u Šibeniku – istaknuli su iz šibenske policije potvrdivši da je osmorka zloupotrebljavala dijete za raspačavanje marihuane na kninskom području.  

>> Uhićen diler koji je prodavao drogu srednjoškolcima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije