Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koronavirus u svijetu
Povratak na članak

U SAD-u od posljedica epidemije umrlo 200.000 ljudi. Trump: 'Pobijedit ćemo virus'

Od početka epidemije, u Sloveniji je, sa 205.015 provedenih testova, potvrđeno 4,558 zaraza, a do sada je od posljedica Covida-19 umrlo 142 ljudi.

Komentari 2

MP
miroslav.petkovic.7564
21:42 22.09.2020.

Nek uce od Rusa kako se to radi.Jucer je bija ovdje u Moskvi Direktor evropske zdrastvene organizacije.Zahvalio se duboko Rusiji,za dobrobit cjelig covjecanstva reka napravili ste visoko kvalitetno cjepivo.Evo petnesti desetog ovog mjeseca i Vektor iz N Sibirska zaregistrirat cee drugo cjepivo Treca vakcina institut Cumakovo,veceras javili do kraja godine cjepivo bit ce gotovo.Pocetkom iduce god krece masovna proizvodnja.Vidite citav svjet treba ucit od Rusa oni ce napravit tri a ameri i Englez ko zna kad.Mozda do svetog Ante.

VL
Avatar Becki konjusari
Becki konjusari
22:36 22.09.2020.

Totalna laz! Ko god umre oni kazu covid! Laz! Mozda 30-40000 umrlo od covida...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.