Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Pali' na granici

U Slavonskom Brodu zaplijenjeno 6,5 kilograma heroina

Zapljena 6,5 kilograma heroina
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/8
26.10.2017.
u 13:12

Tri osobe su zbog sumnje u kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama predani pritvorskom nadzorniku PU brodsko-posavske

Službenici Policijske uprave brodsko-posavske proveli su kriminalističko istraživanje nad tri osobe na okolnosti počinjenja kaznenih djela, u okviru kojeg je pronađeno oko 6,5 kilograma heroina.

Naime, u utorak, 24. listopada oko 19 sati policija je na graničnom prijelazu Slavonski Brod prilikom kontrole vozila, prtljage i putnika posumnjala u vjerodostojnost vozačke dozvole 40-godišnjeg makedonskog državljanina, koji je upravljao osobnim automobilom makedonske registracije.

U vozilu se nalazilo i dvoje putnika, žena (30) i muškarac (40), također makedonskih državljana. Nakon što je potvrđena sumnja da je riječ o krivotvorenoj vozačkoj dozvoli, policijski i carinski službenici su pregledom vozila u donjem dijelu uočili sumnjive pakete i daljnjom pretragom pronašli 24 paketa s oko 6,5 kilograma heroina, a kod putnice i nekoliko desetaka tableta koje se nalaze na popisu opojnih droga, a za koje nije imala liječničku dokumentaciju.

Policija je 30-godišnjakinju prekršajno prijavila zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, dok je 40-godišnjak zaradio kaznenu prijavu zbog sumnje u krivotvorenje isprave. Svi troje su zbog sumnje u kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama predani pritvorskom nadzorniku PU brodsko-posavske. Policija će ih danas (četvrtak) predati u Općinsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu na daljnje postupanje. 

Komentara 2

BF
bf2
23:12 26.10.2017.

svaka čast,dobar ulov policije :)

Avatar ivek
ivek
22:29 26.10.2017.

heroin je droga koja ubija mladez...triba zabranit makedoncima ulazak u HR

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije