Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRGOVINA DROGOM

Na području Brčkog uhićen hrvatski državljanin s tri kilograma heroina

BiH policija
Zvonimir Čorić/PIXSELL
04.07.2017.
u 19:33

Provedbu akcije naložio je Sud BiH na zahtjev državnog tužiteljstva.

Jedan hrvatski državljanin uhićen je u utorak na području Brčkog u Bosni i Hercegovini zbog trgovine drogom, potvrđeno je iz sjedišta Državne agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA) u Sarajevu, čiji su pripadnici obavili uhićenje.

Identitet uhićene osobe nije objavljen a u priopćenju stoji kako je kod hrvatskog državljanina pronađeno tri kilograma praškaste tvari za koju se pretpostavlja da je heroin.

Uhićenje je provedeno u okviru akcije kodnog naziva "Delta" koja je usmjerena protiv međunarodnog organiziranog kriminala odnosno kaznenog djela neovlaštenog prometa opojnim drogama.

Provedbu akcije naložio je Sud BiH na zahtjev državnog tužiteljstva.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar taqa
taqa
21:45 27.07.2017.

Nažalost, ta roba je tre bala ići na Žitnjak.Hrvati Bosanci voze dobre aute, a nemajunikakvih primanja

DU
Deleted user
15:04 06.07.2017.

Balkancina na kvadrat !!

DA
darwil
21:04 04.07.2017.

Moš misliti hrvatski državljanin na privremenom radu u BIH, da to nije onaj sa dvojnim državljanstvom a da je prvo BIH pa naknadno HR jer obrnuto ne može.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije