Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CRNA STATISTIKA
Povratak na članak

U Škotskoj od droga svaki dan umiru čak tri osobe

U Škotskoj je lani zabilježeno 1187 smrtnih slučajeva od predoziranja raznim vrstama droga, a to je više od tri smrti dnevno, što je čak 27 posto više nego u 2017. godini.

Komentari 4

Avatar Dumen
Dumen
08:40 10.08.2019.

Prirodna selekcija uzima danak

VL
SP
Savski_pijesak
20:07 09.08.2019.

Samo Bog je istina kad on nestane i zivota ostaje samo sivilo koje ne moze ublazit ni novac ni moc ni slava a najmanje droga

VL
ZO
zoranos
15:28 09.08.2019.

Evo ovo je uzrok tome i slika svijeta u kojemu živimo - dakle ne borimo se protiv problema, nego linijom manjeg otpora i popuštanjem doslovno prihvaćamo zlo zdravo za gotovo i ubijamo ljude. Ista stvar je i sa abortusom - umjesto da se zabrani i da se vodi kampanja o tome kako je to nešto loše sva su mu vrata otvorena i sve ga je lakše napraviti. I tako će se riješiti problem??? "...Od 80-ih godina prošlog stoljeća Škotska je poduzela brojne mjere za borbu protiv ovisnosti o drogama. Uvedeno je dijeljenje besplatnih igala, a supstituti za drogu, poput metadona, postali su besplatni i široko dostupni kroz sustav javnog zdravstva..."

VL
AA
aabbcc
19:19 09.08.2019.

Drzimo se mi nase Balkanske kulture i obicaja i nedajmo da nas Zapad iskvari ; ... Droga, prostitucija, mito , korupcija ... ma obatalise i nas narod !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.