Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dubrovnik
Povratak na članak

U sklonište udaljeno 200 kilometara odvedeni psi sa Žarkovice, volonteri kažu da su ukradeni

I dok Sanitat Dubrovnik tvrdi da je Animalis Centrum do sada zbrinuo životinje izvan Žarkovice, iz Animalisa odgovaraju da su pse sa Žarkovice preuzeli upravo po nalogu Sanitata

Komentari 3

MP
marina.polanc
18:57 21.10.2015.

I opet se sve vrti tko ce vecu svotu pokupiti.Koga briga za zivotnje,ta,oni su samo tamo neke napustene zivotnje :-( zalosno da se godinama prepucavaju o toboze brizi za njih. Volontere ionako nitko nistA ne treba pitati,ionako nisu LEGALNI ii nitko ih ne tjera da skupljaju,lijece i daju sve od sebe za spas ostavljenih peseka. U toj truloj drzavi nista bolje nemoze covjek ni ocekivati ! Stvarno se divim svim volonterima,sto jos uvijek imaju snage i bore se za ta ziva i nemocna bica.Svaka vam cast !!

VL
Avatar Jorge
Jorge
19:19 21.10.2015.

Treba uvesti obilazak pasa uz plaćanje karata i eto ti - Vlahušića.

VL
Avatar plejer_as
plejer_as
19:10 21.10.2015.

u ime ljubavi, ove kao prema "životinjama" , a u stvari prema psima, su mnogi i život izgubili... ili se ubili. Ljubav je slijepa...sve je to novac. Volonteri, dragovoljci, dobrovoljci, akcijaši, ... kako već

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.