Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NATO: Američki predsjednik tražio od članica dodatnu vojsku
Povratak na članak

U siječnju će se znati šalje li Hrvatska više vojnika u Afganistan

Prema najavama, hrvatski vojnici ni dalje se neće slati u izravnu borbu, nego će raditi na uvježbavanju afganistanske vojske i dočasnika te osiguranju

Komentari 4

OB
-obrisani-
19:42 03.12.2009.

Koliko vojnika treba ,da USA sklone Brammertza u stranu, da nas pusti dalje,pitanje je sad ?

VL
VU
Vukovar91
19:52 03.12.2009.

U Afganistanu su potpraseni Rusi..porazeni do nogu. Drugima se isto pise. Kuci i rjesavajte svoje kucne zadatke a pustite te Talibane da se sami pokokaju. Povecanje vojnika,zasto?Mozda da pobjede Talibane?Talibani su kao virusi..neunistivi!

VL
BT
bili-tartuf
23:34 03.12.2009.

..ne zele recí, da nam nebi pokvarili Bozic´i Novu-godinu....

VL
SR
Sime Raljevic
10:24 04.12.2009.

Nemojte slati vase sinove i kceri u TUDJI rat! Dosta je HRVATSKA dala mladih(M/F) HEROJA da poginu za tudjinske interese.DOM ih treba ZIVE! Sime---BOYERO!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.