Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORI SE ZA ŽIVOT
Povratak na članak

U Sibiru špijuni pratili Navaljnog u korak

Ruski oporbenjak se u berlinskoj bolnici Charité, jednoj od najuglednijih u Njemačkoj, u koju je transportiran nakon što je navodno otrovan, i dalje bori za život.

Komentari 3

SI
sisavac
06:07 25.08.2020.

Pa kakav je to vođa oporbe, nema ga u parlamentu, ni njegove stranke..?! Lik nigdje ništa ne radi, ima blog preko kojeg optužuje druge za krininal i korupciju, al ne daje dokaze. Osuđen na par kazni. Ovo sad je komedija,, trovanje?! Da on nekome smeta, riješili bi ga se daleko efektnije. Kome god smetao. Vlastima nije. A organiziranje prosvjeda bez dozvola je kažnjivo u svim zemljama. Blokiranje prometa ulicama? Čemu tolko prostora za ovog, a ne date ni rečenicu o npr. nnemalkim strankama koje vladajuća elita blokira, a imaju daleko veću podršku? Žuti prsluci, kad ste nešto od njih objavili? Svakog tjedna imaju akcije.

VL
PL
@ploto@
07:15 25.08.2020.

Mene zabrinjava čime se bave zapadne političke oligarhije.bave se svime,samo ne svojim građanima kojima bi ttrebali omogućiti bolji život jer im je to u opisu posla,Umjesto toga,oni se po nalogu svojioh mentora iz sjene bave opskurnim likovima ,pokušavajući mijenjati političku situaciju u drugim neovisniom državama.Merkele je tražila od Rusa da istraže je li Navalni otrovan.I spominju da je bio pozitivan na markere,.Rusi su već odgovorili da je test na marketre bio negativan,Ne znaju što bi pa ozmišljaju situaciju,A taj Navaljni je niko i ništa u Rusiji,nego obični plačenik ,zna se čiji !

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
22:49 24.08.2020.

Samo ba ba ba zelim covjeku da ozdravi.Njemci ce zaradit novac.A on je nebitanVladimira voli narod. Sve ostalo je prica za malu djecu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.