Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVA OD ŠEST
Povratak na članak

U Šibeniku puštena prva brodica Hitne, Beroš se provozao: 'Dodatno dižemo ljestvicu'

Dodatna vrijednost brodicama je potpuna opremljenost medicinskim uređajima i opremom za hitnu medicinsku službu kao i prisutnost medicinskog tima i posade Lučke kapetanije - naglasio je ministar Beroš

Komentari 4

LL
lijepa_li si
13:33 27.03.2023.

bravo. još nabavit helihoptere i to je to.

VL
ZF
zavisa.ferencak
14:11 27.03.2023.

Ministre, dize se letvica a ne ljestvica

VL
TE
TexWiller
13:32 27.03.2023.

" Beroš se i provozao brodicom do šibenske rive i natrag " - pretpostavljam da je sam vozio, kad mu je ključeve predao vlasnik brodogradilišta!? Na rivi je popio kavicu, provjerio jel konobarice i dalje nose brnjice (tj.maskice), i vratioo se natrag s novim idejama o reformi zdravstva...

VL
DU
Deleted user
17:11 27.03.2023.

Zar nije lijepa vijest da jedna brodica plovi i daje nadu dok je cijeli sistem zdravstvene zaštite davno potonuo i sad se prodaje populizam od ove brodice,operacija robotskom rukom ,do nekoliko pozitivnih operacija od ruke do srca.Pa zar to činii Hrvatsko javno zdravstvo koje je zbrinulo dvadesetak pacjenata ili se sistem zdravstva mora brinuti o nekoliko stotina tisuća osiguranika.Ovaj naš ministar je sve razgoličeniji a to je da nema pojma što radi i što treba uraditi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.