Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRAVA ZVIJEZDA

U Sankt-Peterburgu prodaju babušku s likom predsjednice Grabar-Kitarović

Foto: Filip Kos/PIXSELL
1/3
19.09.2019.
u 17:15

Zaposlenici knjižare “Rockmark” u Sankt-Peterburgu ugledali su babušku s likom Kolinde Grabar-Kitarović te su je snimili i objavili na službenom Instagramu.

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović postala je prava zvijezda u Rusiji.

I prije prošlogodišnjeg Svjetskog prvenstva koje je održano u toj zemlji, kada je Grabar-Kitarović na finalnoj utakmici potpuno mokra zbog jake kiše koja je padala pozdravljala vatrene, predsjednica Hrvatske uživala je veliki ugled u Rusiji.

Poznato je da ju je Vladimir Putin dočekao nekoliko puta s cvijećem, a sada se u Sankt-Peterburgu prodaje i tradicionalna ruska babuška s njezinim likom.

Zaposlenici knjižare “Rockmark” u Sankt-Peterburgu ugledali su babušku s likom Kolinde Grabar-Kitarović te su je snimili i objavili na službenom Instagramu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dobro jutro Hrvatska iz Rusije, s ljubavlju! #jakoveizdrži

A post shared by Rockmark (@rockmarkzg) on

Komentara 14

CR
CroZrakomlatNo1
17:25 19.09.2019.

HDZ List mora hvalit lik i djelo Kolinde, Plenkija...

DI
Direkt
17:20 19.09.2019.

Prave sprdnju .

ME
Mesko
17:32 19.09.2019.

Na toj slici se jasno vidi nalijepljena perika iznad čela.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije