Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crni niz

U samo nekoliko sati troje stranaca utopilo se u Istri

utapanje
PIXSELL
14.09.2011.
u 12:52

Tri strana državljanina starije dobi utopila su se u Rovinju, Umagu i Poreču.

Tri slučaja utapanja dogodila su se u samo nekoliko sati jučer na području Istarske županije, izvijestila je PU istarska.

Prvo utapanje dogodilo se oko 13 sati na plaži u autokampu na području Rovinja, gdje je stradao 69-godišnji austrijski državljanin, da bi se oko 16 sati pokraj hotela u Umagu utopio njegov 81-godišnji sunarodnjak.

Posljednje zabilježeno utapanje jučer dogodilo se na plaži u turističkom naselju na području Poreča gdje se utopila 76-godišnja Ruskinja.

Ključne riječi

Komentara 1

RU
Rumba
13:36 14.09.2011.

Jadni ljudi još jadnije njihove obitelji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije