Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUSIJA GORI
Povratak na članak

U Rusiji skoro četvrt milijuna ljudi gasi požare

Zbog ozbiljnosti situacije vatrogascima pomaže i vojska; na gašenju požara koji bukte širom 14 regija angažirano je 25.000 vozila, a molitvu za kišu predvodio je patrijarh moskovski i cijele Rusije

Komentari 6

Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
17:39 01.08.2010.

. ..PRAKTIČNO SMO POKAZALI Putinu KAKO IZGLEDA\"YU MiLLoševićeve AKCIJE\"SPALJENA ZEMLJA\"NA NAŠEM SFRY BALKANU. ..A Rusija baš familiji MiLLoševiCH&CCo. DAJE AZIL i SMJEŠTAJ-NARAVNO TO IMA SVO\"YU CIJENU GORI SVE OKO Moskve PLLUS GRATIS OBORILLI SMO NEKI DAN AMERIČKI VOJNI AVIYOYON NA ALJASCI NA IME Barack Obame GLLEDE AMERIČKOG PRITISKA NA Srbiju DA NE SMANJE ZATVORSKE KAZNE NAŠIM VEHABIJAMA. ..P.S.GORI ŠUMA GORI BORO\"VINA-GRUU KANADSKI KANADER i GRUU KUĆICA U LLos Angelesu(GAS,GAS. ..). ..PARTIZZANKA SEVE NACIONALE. ..

VL
OB
-obrisani-
22:03 01.08.2010.

Jednostavno ne mogu vjerovati da se požari ovako šale s rusijom! Pa u nas bolje reagiraju!

VL
RB
Rikard Barić
00:25 02.08.2010.

Sve šta u duši imam u zahvalnosti za Rusiju - neka Bog ogromni odnese u jednoj jedinoj kapi kiše za Tebe, ljubljena moja slavenska zemljo!

VL
OB
-obrisani-
08:24 02.08.2010.

Jadni ljudi. Neka im je Bog na pomoci. Nedavno su vatre divljale u Americi, prije toga u Australiji...ne dao Bog to dozivjeti Nema straha do Bozjeg straha.

VL
OB
-obrisani-
08:26 02.08.2010.

Sad mi je palo na pamet... Vi dole potpisani, mislite da ste katolici??? Vi niste prije svega ljudi.

VL
OB
-obrisani-
16:32 02.08.2010.

Požari, poplave, potresi. Eh, maleni smo pod zvijezdama.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.