Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USVOJENA ODLUKA

U Republici Srpskoj proglašeno izvanredno stanje zbog koronavirusa

Milorad Dodik
Foto: Dejan Rakita/PIXSELL
28.03.2020.
u 15:31

Od početka je bilo zahtjeva za proglašenje izvanrednog stanja, jer moramo brzo donositi odluke. Izvanredno stanje nije ništa, nije nikakav napad na slobodu ljudi, ništa se neće promijeniti za građane - rekao je Dodik

Zbog krize izazvane koronavirusom u Republici Srpskoj je proglašeno izvanredno stanje. Ta odluka donesena je danas na posebnoj sjednici entiteskog parlamenta u Banjoj Luci.

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas da je cilj uvođenja izvanrednog stanja u Republici Srpskoj efikasnije odlučivanje u novonastalim okolnostima i pooštravanje mjera kako bi se što prije stalo u kraj širenju virusa, javlja Klix.ba.

- Od početka je bilo zahtjeva za proglašenje izvanrednog stanja, jer moramo brzo donositi odluke. Izvanredno stanje nije ništa, nije nikakav napad na slobodu ljudi, ništa se neće promijeniti za građane - rekao je Dodik.

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

IM
Immanuell
04:20 29.03.2020.

Kako se neće, onda čemu izvanredno stanje ako će građanima sve ostati isto...... Priča prema van da se ljudi ne uplaše.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije