Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I KILOGRAM MARIHUANE

U redovnoj kontroli zaustavili auto slatinskih registracija: Pronašli dvije zolje!

Pronađena marihuana i zolje
Foto: PUZ
1/3
10.07.2019.
u 18:20

Obojica su uhićena, automobil im je zaplijenjen, a policija je pretražila i njihove domove. Kod 31-godišnjaka je pronađeno 10 grama marihuane

U policijskom pritvoru završila su dvojica muškaraca (31 i 27 godina) u čijem su automobilu, u srijedu u Sesvetama, pronađena dva raketna bacača, a prevozili su i kilogram marihuane, izvijestila je policija.

Dvije 'zolje' u mercedesu slatinskih registracija policajci su uočili tijekom redovnog nadzora prometa na Kobiljačkoj cesti u Sesvetama oko 15 sati.

"Po zaustavljanju vozila policijski su službenici vizualnim pregledom u vozilu iza prednjih sjedala uočili dva raketna bacača, tzv. zolje te je prilikom daljnjeg postupanja 27-godišnjak, suvozač, iz auta izbacio plastičnu vrećicu s oko 1000 grama sumnjive biljne materije karakterističnog izgleda i mirisa za opojnu drogu marihuanu", priopćila je zagrebačka policija.

Obojica su uhićena, automobil im je zaplijenjen, a policija je pretražila i njihove domove. Kod 31-godišnjaka je pronađeno 10 grama marihuane.

"Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava dostavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu", kažu u policiji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije