Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon premijerove packe
Povratak na članak

U raspravi samo četiri propisa

Prije nego što je Plenković naredio ministrima da prijedloge propisa prvo šalju u Vladu, na savjetovanje pušteno šest puta više akata.

Komentari 4

TT
tTony
04:53 11.10.2017.

Vladi na savjetovanje znate sta to znaci da neko mora dat blagosov za te zakone a znase o kome ovisi vlada o tim istima ovisi zakon. Ministri....... sluzbenici .

VL
PR
propalismoFranjoskroz
01:31 11.10.2017.

Čak je i Oreškovićev vlada u par mjeseci nešto i radila.Ovi su još na nuli, osim par stotina novozaposlenih uhljeba i prebacivanja 40 milijardi duga privatne firme na državu još nisu ništa napravili

VL
TE
teetak
04:03 11.10.2017.

Pa kako se usudujete nesto napraviti bez odobrenja JA MOGU STO HOCU HAHAHAHA---nkovic

VL
VJ
Vl jedi govna
08:13 11.10.2017.

Najnesposobnija vlada koju smo imali, diletanti

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.