Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sportski vikend
Povratak na članak

U prvom planu jutarnja gimnastika u Dugoj Resi

Voljom ždrijeba, ili, ispravnije bi bilo reći, ždrijebova, karlovački ljubitelji sporta jedan vikend gotovo da ne stignu na sve utakmice koje bi željeli pogledati, no već tjedan dana kasnije sportska ponuda iznimno je mršava.

Komentari 1

Avatar Daisy
Daisy
13:43 02.03.2010.

Gospodin Lisac zaboravlja na još jedan klub - rukometni iz Karlovca a to je ŽRK Dubovac. Da li namjerno ili ne namjerno pitanje je sad?????????? Inače ŽRK Dubovac ima tradiciju staru 50 godina u gradu na 4 rijeke. Imao je uspone i padove u svom postojanju, ali dugogodišnji je drugoligaš i ime kluba prepoznatiljvo je u rukometu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.