Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sportski vikend

U prvom planu jutarnja gimnastika u Dugoj Resi

'karlovac odbojka..cetiri rijeke..,180208 snimila kristina stedul-fabac'
'kristina stedul-fabac'
16.10.2009.
u 14:31

Voljom ždrijeba, ili, ispravnije bi bilo reći, ždrijebova, karlovački ljubitelji sporta jedan vikend gotovo da ne stignu na sve utakmice koje bi željeli pogledati, no već tjedan dana kasnije sportska ponuda iznimno je mršava.

Upravo predstojeći vikend jedan je od takvih, jer na gostovanjima su nogometni, odbojkaški i rukometni prvoligaš, bejzbolaši igraju finale državnog prvenstva, također u gostima, a gostuje i košarkaški drugoligaš.

Čekanje na vijesti
Karlovčani će tako vikend provesti znatno više prateći vijesti iz Vinkovaca, Varaždina, Buzeta i Šibenika nego na borilištima u gradu na četiri rijeke.

Možda i najjači događaj ovog vikenda ugostit će Duga Resa, u kojoj u subotu ujutro počinje natjecanje šestog kupa Hrvatske u sportskoj gimnastici za Regiju Zapad. Natjecanje počinje već u 9 sati u dvorani OŠ Vladimira Nazora.

Nešto kasniju "sportsku matineju" Karlovčani mogu posjetiti u Školskoj sportskoj dvorani Mladost. U 11.30 sati OK 4 rijeke dočekat će momčad Gorice.

Poslijepodne i navečer po dvije priredbe u Karlovcu i Dugoj Resi, no navijači ih čekaju s različitim raspoloženjem. Dugorešani se nadaju pobjedama svojih košarkaša protiv Moslavine (16.30 sati u dvorani OŠ Vladimira Nazora) i odbojkašica Plavog zmaja protiv zagrebačkog ŽOK Don Bosco (20 sati u istoj dvorani), dok ni najveći optimisti ne vjeruju u uspjeh rukometašica Karlovca protiv riječkog Orijent Presoflexa (16 sati, ŠSD Mladost) ili košarkaša Žorone protiv Medveščaka (20 sati, ŠSD Mladost).

Nogometno jutro
Ogulinci subotu poslijepodne mogu provesti uz nogomet, lokalni četvrtoligaš u 15.30 sati dočekuje Schiedel iz Novog Golubovca, a u istom rangu natjecanja sutra u 10 ujutro u Ilovačkoj šumi igraju Ilovac i Dobra (Sveti Petar).

Komentara 1

Avatar Daisy
Daisy
13:43 02.03.2010.

Gospodin Lisac zaboravlja na još jedan klub - rukometni iz Karlovca a to je ŽRK Dubovac. Da li namjerno ili ne namjerno pitanje je sad?????????? Inače ŽRK Dubovac ima tradiciju staru 50 godina u gradu na 4 rijeke. Imao je uspone i padove u svom postojanju, ali dugogodišnji je drugoligaš i ime kluba prepoznatiljvo je u rukometu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije