Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponavlja se povijest
Povratak na članak

U prekršaju su jer su im istekle osobne, a zahtjevi još u obradi

Žive i rade u Omišu 16 godina, tu su im djeca rođena, a na Kosovu nemaju ništa i nikoga.

Komentari 2

CO
covjek
08:44 25.03.2010.

Maaaa daaaa,treba useliti sve šiptare s Kosova i dati im novčanu pomoć.Tražili ste Kosova Republjik pa idite sad tamo i prosperirajte.Vi gđo. Lončar slobodno udomite i namirujte sve \"ugrožene\" i \"obespravljene\" društvene skupine na svoj trošak.Ja ću ipak prije stati iza hrvatskog poduzetnika koji u ovim teškim vremenima jedva spaja kraj s krajem,a iza njega ne stoji nikakva plaćenička organizacija s puno slova. :P

VL
Avatar sebastian
sebastian
10:10 25.03.2010.

To je tipican slucaj kako drzava je** narod u mozak, pokrenula nove prekršajne postupke, i to zato što su im nedavno istekle osobne iskaznice, a nove još nisu dobili jer im još nisu riješeni zahtjevi za produljenje boravka! Tu suu idioti teski, koga oni zaje****** !!!??

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.