Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stigla i interventna

U pratnji zaštitara namjeravali protupravno ući u prostorije RIZ-a

riz odasiljaci
Tomislav Miletić/Pixsell
15.10.2012.
u 15:22

Navedeni događaj je još jedan u nizu pokušaja destabilizacije tvrtke koji nas neće spriječiti u ostvarivanju navedenih ciljeva - suglasni su članovi Uprave Riz-Odašiljača..

U večernjim satima u nedjelju skupina od 40-ak neidentificiranih ljudi u pratnji više vozila jedne zagrebačke zaštitarske tvrtke namjeravala je protupravno ući u prostorije RIZ-Odašiljača, ali su nakon pojave RIZ-ovih zaštitara i potom policije odustali. Situacija se potpunosti primirila dolaskom nekoliko vozila interventne policije iz obližnje policijske postaje, piše u priopćenju iz tvrtke Riz-Odašiljači te se dodaje:

– Navedeni događaj još je jedan u nizu pokušaja destabilizacije tvrtke koji nas neće spriječiti u ostvarivanju navedenih ciljeva, suglasni su članovi uprave.

Nadaju se da će glavni državni odvjetnik Mladen Bajić i DORH u najkraćem roku reagirati po njihovim prijavama kako bi se ovakve i slične situacije u budućnosti izbjegle. Naglasili su kako je krajnje vrijeme da se RIZ prestane spominjati u lošem kontekstu koji neizbježno utječe i na radnike i kupce te mu je želja u budućnosti govoriti samo o uspjesima tvrtke na poslovnom i tehnološkom planu.

Podsjećaju da je nova uprava RIZ-Odašiljača u rujnu ove godine suspendirala s plaćom osmero radnika za koje se sumnja da su u proteklih nekoliko mjeseci počinili niz nelegalnih radnji na štetu tvrtke te predala zahtjev za pokretanje postupaka protiv njih pred pravosudnim tijelima. Tvrtka se u posljednjih nekoliko tjedana vratila normalnom radu i proizvodnji, a članovi uprave sve su svoje napore usmjerili na uvođenje reda u poslovanje i ugovaranje novih poslova vitalnih za njezin opstanak.

>>RIZ-Odašiljači isporučili i drugi odašiljač u Republiku Koreju

Komentara 1

DU
Deleted user
09:00 16.10.2012.

A da je riječ o nekom nogometnom klubu onda bi država imala sluha. Makar taj klub imao dug od sto milijuna kuna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije