Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA u makarskoj
Povratak na članak

U požaru poginula žena. Vatrogasci jedva došli do kuće!

Vatrogasci su dojavu o požaru dobili u 3.34 sata kada im je javljeno da gori obiteljska kuća u ulici Kalelarga, u samom gradskom središtu.

Komentari 14

Avatar future Gohan
future Gohan
09:46 24.05.2018.

U USA, bi svi ti ugostitelji krivično odgovarali, kao i komunalni redari, tu nema šanse da ovo prođe nekažnjeno, no mi smo banana država. nastala slučajno, vođena nikako, više sličimo ruskoj oligarskoj upravi, pa tako od ogorčenja dalje nečemo otiči, a banda ugostiteljska če se smijati i smijati, a život ugašen.... to je naša realnost, zato nečemo još dugo kao država, tko misli drugačije, laže sam sebe....

VL
CV
cvikcange
10:08 24.05.2018.

Prestrašno. FYI, ne bi vjerovali u koliko puno naselja (moguće i gradova) hidranti nisu ni spojeni na vodu

VL
ŠO
šolman
10:16 24.05.2018.

Tragedija. Uzrokovana našom divljom gradnjom i divljim komunalnim neredom. Te bi poslove država trebala centralizirati i uvesti reda. Ovako, uz korupciju na lokalnoj razini, građevinskim i inim neredom ćemo zagaditi čitavu zemlju.

VL
NE
nevjerujženikojalaže
11:31 24.05.2018.

pristup vatrogasnom vozilu mora biti slobodan ako se ne varam. ovdje dorh ima pune ruke posla, jadna žena.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.