Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

U požaru izgorjelo meso i alat vrijedan 1000 eura

požar
Damir Špehar/PIXSELL
14.12.2009.
u 15:54

Premda je vlasniku izgorjelo sve meso koje je stavio na sušenje, te alat vrijedan oko tisuću eura, sreća je što se požar dogodio danju pa je na vrijeme zamijećen.

BJELOVAR - Zbog nesmotrenosti vlasnika Mate Matića (67) iz Drljanovca kraj Bjelovara izbio je požar u improviziranoj dvorišnoj pušnici.

Požar je ugašen uz pomoć tri vatrogasna vozila, a postojala je opasnost da će vatra zahvatiti susjednu obiteljsku kuću, udaljenu svega nekoliko metara.

Premda je vlasniku izgorjelo sve meso koje je stavio na sušenje, te alat vrijedan oko tisuću eura, sreća je što se požar dogodio danju pa je na vrijeme zamijećen.

Komentara 3

Avatar Robinzon
Robinzon
08:33 15.12.2009.

Što se čudite. Svakome je odmah jasno da su mu zatajili laserki senzori hidrotermičke multiplikacije.

DE
demokršćanin
16:33 14.12.2009.

GDJE SU TU PROPISI EU-a? Kako se usudio uopće klati svinje i sušiti meso u improviziranoj pušnici jer to nije u skladu sa EU propisima.Eto što se događa onima koji ne poštivaju EU regulativu. Žalim čovjeka kojemu se to dogodilo,alii je možda dobro što mu je izgorio \"kvalitetan\" alat,sigurno kupljen u Pevcu.Sad će si kupiti kvalitetniji.

OB
-obrisani-
21:42 14.12.2009.

Ministar Čobanković je u ovu sušaru na slici uložio 7 i pol miliona eura i sa same slike se vidi da se radi o najnaprednijoj sušari po najstrožim zakonima RH.Svima nam je jako žao što se ovo dogodilo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije