Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POŽAR NA ORANICI

U požaru izgorjelo 150 bala rolo djeteline

Slavonski Brod: Baliranje suhog sijena u rolo bale
Ivica Galovic/PIXSELL
24.11.2022.
u 14:06

Utvrđeno je da je požar izazvan ljudskom radnjom

PU vukovarsko – srijemska izvijestila je kako je jučer došlo do požara na oraničnom području kod Babine Grede, nedaleko od Županje. Požar su ugasili pripadnici DVD-a Babina Greda poslije čega je uslijedio policijski očevid, u suradnji s inspektorom zaštite od požara, tijekom kojega je utvrđeno da je izgorjelo 150 rolo bala djeteline. Ono što je posebno interesantno utvrđeno je kako je požar izazvan ljudskom radnjom.

– U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba, a vlasniku je pričinjena materijalna šteta u iznosu od nekoliko desetaka tisuća kuna. Policija nastavlja daljnji rad na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja – izvijestili su iz policije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije