U poslovnom razredu za obrok purica s mlincima
– Vodio sam se idejom kreiranja ugođaja zagrebačkog obiteljskog stola od početka do sredine 20. stoljeća imajući pritom u vidu snažne utjecaje austrougarske kuhinje i bogatstvo namirnica koje su nudila obližnja seoska gospodarstva – rekao je Dino Galvagno
Komentari 3
DU
Varivo od kelja u avionu??? Ljudi moji: pripremite zahode!!!
BA
I to sve domaće Zagrebacko! Recimo domaći struklji iz mikovalovke! Domace kao Vegeta!
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Štruklji i purica z mlinci su jela zagrebačke kuhinje??? Je, pa svjetski su poznati saborski purani, iznimno kvalitetni