Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jeste li ih vidjeli?
Povratak na članak

U posljednjih 7 dana nestalo 12 osoba, od toga čak 8 maloljetnika

Iz Nacionalne evidencije nestalih osoba mole građane da, ako su vidjeli nestalu osobu ili imaju informacije o njoj, obavijeste najbližu policijsku postaju ili nazovu na broj 192.

Komentari 5

RT
Rollo Tomasi
16:24 07.12.2012.

Alfons Ako i ima sustav trgovine organima, ja ću srediti da tebi nabave jedan vitalni dio tijela. Jer ti jočigledno fali. Jer veće gluposti od toga kaj ti pišeš je stvarno teško naći. Ne budi lijen pa vidi da većina od ovih gore "nestaje" svako malo i nađe se svako malo. Kaj, jedanput izvade bubreg, jedanput jetru? Većina ovih s popisa bježi iz dječjih domova i opet ih se vraća natrag. A s obzirom da je sustav tako glupo ustrojen, ne postoji sankcija ako bježe, a pod ključem ih se ne može držati.

VL
Avatar Alfons_x
Alfons_x
12:43 07.12.2012.

Ovo je već iznimno zabrinjavajući trend nestanka osoba....radi se uglavnom o mladim ljudima! Da li služe kao "rezervni dijelovi" za - elitne slojeve društva???? Što je nekome takvome dati 1000000eur da mu donesu potrebne organe?? Na Kosovu je radila klinikaa u kojoj su se ilegalno presađivali organi o čemu su mediji već pisali....da li trend ide dalje?? OVO VEĆ BRINE

VL
SJ
Sve je uzalud
14:14 07.12.2012.

Dije Gorska Služba Spašavanja.............

VL
TE
teatmilattone
15:05 07.12.2012.

Kvalitetan zdravstveni odgoj u školi smanjio bi bijeg maloljetnika od kuće . Još da je preodgojiti i roditelje , treba barem pokušati .a barem pokušati .

VL
MO
MojeKorisnickoIme
15:43 07.12.2012.

Meni samo jedna stvar nije jasna...da li ti mladi koji nestanu, da li su to tinejđeri koju su pobjegli od doma pa su se krzo xy vreman vratili ili su ti ljudi stvarno NESTALI?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.