Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jeste li ih vidjeli?

U posljednjih 7 dana nestalo 12 osoba, od toga čak 8 maloljetnika

nestali, 7.12. (1)
Foto: nestali.hr
1/8
07.12.2012.
u 12:25

Iz Nacionalne evidencije nestalih osoba mole građane da, ako su vidjeli nestalu osobu ili imaju informacije o njoj, obavijeste najbližu policijsku postaju ili nazovu na broj 192.

U posljednjih sedam dana na području Hrvatske nestalo je 12 osoba, od toga čak osam maloljetnika, izvijestili su iz Nacionalne evidencije nestalih osoba (NENO). Mole građane da, ako su vidjeli nestalu osobu ili imaju informacije o njoj, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nazovu na broj 192 te da posjete profil nestale osobe na www.nestali.hr.

Cik Ines (17) nestala je 1. 12. u Zagrebu. Visoka je 173 centimetra, ima kestenjastu ravnu kosu i smeđe oči i jače je tjelesne građe. Na desnoj strani nosa ima piercing. Ona se u subotu 1. prosinca udaljila s adrese u Zagrebu (Miroslava Milića br. 2) u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u smeđu jaknu, gornji dio crne trenirke, sivu majicu i crne tajice. Nosila je visoke crne tenisice.

Ćehić Maria Sara (15) nestala je u Bedekovčini 3. 12. Visoka je 160 centimetara, ima smeđu valovitu kosu, smeđe velike oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe. Maria Sara u ponedjeljak 3. prosinca udaljila se s adrese u Bedekovčini i od tada joj se gubi svaki trag. Poznato je da je u vrijeme nestanka na sebi imala smeđu jaknu.

Ćosić Anamaria (15) nestala je 4. 12. u Brnazama. Visoka je 170 centimetara, ima riđu kosu i kestenjaste oči. Ovalnog je lica te srednje tjelesne građe. Anamaria se u utorak 4. prosinca udaljila iz Brnaza (općina Sinj) te joj se od tada gubi svaki trag. U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu jaknu, plave traperice i bijele tenisice.

Ćosić Mia (15) nestala je u Brnazama 4. 12. Visoka je 170 centimetara, ima riđu kosu, ovalnog je lica te srednje tjelesne građe. Mia se u utorak 4. prosinca udaljila iz Brnaza (općina Sinj) te joj se od tada gubi svaki trag. U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu jaknu, tamnoplave traperice i ružičaste tenisice.

Džijan Davorka (14) nestala je u Bedekovčini 3. 12. Visoka je 170 centimetara, ima kestenjastu ravnu kosu i kestenjaste velike oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Fotografija datira iz 2009. godine. Davorka se u ponedjeljak 3. prosinca udaljila s adrese u Bedekovčini u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

Ivanić Marija (82) nestala je u Osijeku 1. 12. Visoka je 160 centimetara, ima sijedu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Marija se u subotu 1. prosinca u jutarnjim satima udaljila od kuće i od tada joj se gubi svaki trag. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

Koščević Dušan (14) nestao je u Zagrebu 4. 12. Visok je 170 centimetara , ima crne oči i crnu kosu. On se u utorak 4. prosinca udaljio s adrese u Zagrebu i od tada mu se gubi svaki trag. U trenutku nestanka bio je odjeven u crnu kožnatu jaknu i traperice.

Pavlović Tomislav (28) nestao je u Zagrebu 5. 12. Ima smeđu kosu i smeđe oči. Ovalnog je lica i srednje je tjelesne građe. On se u srijedu 5. prosinca udaljio s adrese u Zagrebu i od tada mu se gubi svaki trag. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Rama Neđmije (15) nestala je u Budinščini 30. 11. Visoka je 160 centimetara, ima crnu valovitu kosu i kestenjaste oči. Ovalnog je lica i srednje tjelesne građe. Ona se u petak 30. studenog udaljila s adrese Zajezda 31 i od tada joj se gubi svaki trag. U trenutku nestanka bila je odjevena u plave traper-hlače, plavu majicu i tenisice.

Slanček Dragana (15) nestala je u Bedekovčini 30. 11. Visoka je 154 centimetra. Ima kestenjastu valovitu kosu, velike plave oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe. Na lijevoj nozi ima tetovažu. Ona se u petak 30. studenog samovoljno udaljila u nepoznatom pravcu i od tada joj se gubi svaki trag. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

Nukić Mirela (19) nestala je u Zagrebu 4. 12. Visoka je 170 centimetara, ima smeđe oči i smeđu kosu i srednje je tjelesne građe. Ona se u utorak 4. prosinca oko 7 sati ujutro udaljila s adrese u Zagrebu i od tada joj se gubi svaki trag. U trenutku nestanka bila je odjevena u bijelu majicu s kapuljačom, crni donji dio trenirke, sivi kaput i torbu tamnosmeđe boje.

Lekić Kristian (21) nestao je u Zagrebu 1. 12. Visok je 180 centimetara, ima svijetloplave oči i smeđu kosu. Ovalnog je lica i slabije tjelesne građe. Iznad desne prepone ima ožiljak veličine 2-3 centimetra. On se u subotu 1. prosinca udaljio s adrese u Zagrebu i od tada mu se gubi svaki trag. U trenutku nestanka bio je odjeven u trenirku tamnije boje s kapuljačom te crvenu jaknu i crne čizme.

 >> U tjedan dana nestalo šest osoba, među kojima troje maloljetnika

 

Komentara 5

RT
Rollo Tomasi
16:24 07.12.2012.

Alfons Ako i ima sustav trgovine organima, ja ću srediti da tebi nabave jedan vitalni dio tijela. Jer ti jočigledno fali. Jer veće gluposti od toga kaj ti pišeš je stvarno teško naći. Ne budi lijen pa vidi da većina od ovih gore "nestaje" svako malo i nađe se svako malo. Kaj, jedanput izvade bubreg, jedanput jetru? Većina ovih s popisa bježi iz dječjih domova i opet ih se vraća natrag. A s obzirom da je sustav tako glupo ustrojen, ne postoji sankcija ako bježe, a pod ključem ih se ne može držati.

Avatar Alfons_x
Alfons_x
12:43 07.12.2012.

Ovo je već iznimno zabrinjavajući trend nestanka osoba....radi se uglavnom o mladim ljudima! Da li služe kao "rezervni dijelovi" za - elitne slojeve društva???? Što je nekome takvome dati 1000000eur da mu donesu potrebne organe?? Na Kosovu je radila klinikaa u kojoj su se ilegalno presađivali organi o čemu su mediji već pisali....da li trend ide dalje?? OVO VEĆ BRINE

SJ
Sve je uzalud
14:14 07.12.2012.

Dije Gorska Služba Spašavanja.............

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije