Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATRENA NOĆ

U Poreču i Zagrebu zapaljena četiri vozila

požar automobila
Matija Habljak/PIXSELL/Ilustracija
06.12.2019.
u 12:59

Kako je priopćila PU istarska u  Poreču je u noći na petak u 1.50 u Ulici 43. istarske divizije, izbio požar u kojem su oštećena tri vozila

Gotovo da nema dana kada neka policijska uprava ne izvijesti o požaru vozila. Ni noć s četvrtaka na petak nije izuzetak jer su vozila gorjela u Poreču i Zagrebu. Kako je priopćila PU istarska u  Poreču je u noći na petak u 1.50 u Ulici 43. istarske divizije, izbio požar u kojem su oštećena tri vozila, i to Citroen pulskih oznaka, BMW pulskih oznaka i Mercedes njemačkih oznaka, u vlasništvu 28-godišnjaka.

Je li riječ o namjerno izazvanom ili slučajnom požaru, još nije poznato jer policija će tek tijekom petka obaviti očevid kojim bi trebala utvrditi uzroke požara.

U Zagrebu je pak malo ranije, u četvrtak u 21.30 na Maksimiru u Ulici Barutanski jarak, izbio požar na Peugeotu CC 207, riječkih oznaka u vlasništvu 49-godišnjakinje. I tu će se očevid obavit tijekom petaka. Nije priopćeno kolika je šteta, a kada su namjerno podmetnuti požari u pitanju, policija rijetko otkrije počinitelja jer vatra uništi sve konkretne materijalne tragove.

Ključne riječi

Komentara 1

KO
kompjuter
17:05 06.12.2019.

pa ovo se mjesecima dešava i da se nemože otkriti tko to radi,vidim da su loši krim tehničari

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije