Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAŠTIĆENA VRSTA

U plićaku kod Medulina snimljen morski pas, pogledajte video

Foto: Screenshot
1/2
27.05.2022.
u 09:28

Nagađa se da se radi o morskom psu lisici koji nije opasan za ljude. To je vrsta morskog psa iz porodice sabljaša koji može narasti i do pet metara

Snimka morskog psa u moru kraj Medulina proširila se internetom. Morski pas snimljen je u pomerskoj uvali Šćuza kod ACI marine Pomer, blizu Medulina u Istri, piše Regional Express. 

Nagađa se da se radi o morskom psu lisici koji nije opasan za ljude. To je vrsta morskog psa iz porodice sabljaša koji može narasti i do pet metara.

 

Riječ je također o zaštićenoj vrsti. Morski pas snimljen je i dan ranije kod Medulina pa se pretpostavlja da je riječ o istoj ribi. 

Ključne riječi

Komentara 5

OX
oxymoron
09:41 27.05.2022.

Svake godine pred pocetak turisticke sezone VL objavi ovakav clanak ne bi li poplasio I rastjerao sto vise Čeha, Poljaka I Slovaka.

BU
burza
11:22 27.05.2022.

Ajde jos takvih snimaka kao da novinari potkopavaju turisticku sezonu

GI
gii
10:12 27.05.2022.

A neš ti....pa to ribari često ulove i završi na fete u ribarnici..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije