Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbori u HDZ-u

Poznati članovi Plenkovićeva tima, Krstičević šef stožera

Krstičević i Plenković
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
06.02.2020.
u 21:09

Potvrđeno je i kako bi četvrta potpredsjednica trebala bi biti žena.

U timu Andreja Plenkovića na unutarstranačkim izborima u HDZ-u kandidat za zamjenika predsjednika bit će Tomo Medved, za potpredsjednike Oleg Butković, Ivan Anušić i Branko Bačić, dok bi voditelj stožera trebao biti Damir Krstičević, doznaje se iz krugova bliskih aktualnom predsjedniku stranke.

Potvrđeno je i kako bi četvrta potpredsjednica trebala bi biti žena. Na sjednici Predsjedništva i Nacionalnog vijeća stranke večeras je dogovoreno kako od sutra kreću rokovi za unutarstranačke izbore, a nakon toga će početi procedura izbora predsjednika i zamjenika te četiri potpredsjednika stranke.

Izbori za novo vodstvo stranke održat će se 15. ožujka, no bude li drugog kruga on će biti 22. ožujka. Sukladno novom stranačkom Statut po prvi će puta novo vodstvo stranke biti birano po načelu jedan član - jedan glas.

Video: Raspisani unutarstranački izbori u HDZ-u

Komentara 17

Avatar Šipo
Šipo
21:26 06.02.2020.

Plenkovicu ni ne treba tim da bi pobjedio

JS
Jurica_Spindl
21:32 06.02.2020.

Imamo najboljeg premijera do sada i zasto bi ga isli mijenjati

Avatar Dipsy
Dipsy
21:34 06.02.2020.

Uclanit cu se u HDZ samo da mogu dati glas Plenkiju jer covjek zna sto radi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije