Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DO KRAJA RUJNA
Povratak na članak

U Petrinji potpisan ugovor o gradnji 50 temelja za gradnju montažnih kućica

Sporazum su potpisali gradonačelnik Petrinje Darinko Dumbović i Theodora Eberle, predsjednica Udruge „Bauern helfen Bauern – Salzburg“ iz Austrije

Komentari 1

FE
fefellerunt
17:18 16.04.2021.

Nešto se ne hvale koliko su kuća , zgrada i ostalih objekata do sad obnovili, popravili , jesu li bar izvršeni detaljni pregledi od strane građevinara? bar na pola objekata? Doduše za te preglede se ne mogu angažirati tisuće inženjeraera zaposlenih na državnom koritu , jer to bi značilo da bi još i nešto morali raditi za plaćicu od 10 000 + netto, osim onih stotinjak koji su volontirali , a ti najvjerojatnije nisu ni dobili nikakvu naknadu , poznavajući gomilu smeća, neki im možda nisu ni rekli hvala kada su im pregledali kuću.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.