Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLJEDICE POTRESA
Povratak na članak

U Petrinji održan sastanak o uklanjanju oštećenih opasnih objekta, problem su nedostupni vlasnici

U idućih nekoliko dana najveći broj elaborata za uklanjanje nekretnina bit će dovršen, potvrdili su koordinatori lokalnih stožera

Komentari 2

KO
kompjuter
12:06 15.04.2021.

Nedostupni vlasnici,pa imate ih od 91 koji do današnjeg dana nisu ušli u petrinju,trebali ste im davno to oteti,bivše komuniste tj.poslije onoga rata su nam otimali kuće,tak ste i vi mogli,smradovi

VL
SI
sisavac
11:34 15.04.2021.

a tako je teško napisati, objaviti, da je većina tih vlasnika, koji su nedostupni, srba, koji 25 godina žive u bosni, srbiji, austriji..? sve otišlo nakon oluje. da je većina objekata za rušenje, da je većini objekata u samom centru petrinje vlasnik država, koja nema potrebe za tim zgradama, nije ih imala 30 godina, neće ih ni idućih 130. da je najbolje da se to sruši, oslobodi i očisti parcela, i takva proda, nek novi vlasnici grade. država nek skine tu smiješnu zaštitu kulturnog dobra sa tih zgrada, to je nevjerojatno kod nas, da se tamo neki uredi i neke osobe sjete neke zgrade određivati kao kulturno dobro. to treba raditi uz suglasnost vlasnika, bez njega ništa. ako on nije za, zaboravi. ako je za, nek država sufinancira održavanje pročelja. ovako, da ti netko stavi zabilježbu na tvoju kuću, jer se eto tamo nekoj teti u nekom uredu prohtijelo zadržati vizuru ulice, je smiješno. pola države nam je pod nekom zaštitom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.