Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pleternica
Povratak na članak

U pet godina za šest projekata "povukli" čak 1,5 milijuna eura

Cilj je projekta smanjenje nezaposlenosti među mladima i njihova bolja integracija u tržište rada

Komentari 5

DU
Deleted user
14:55 18.05.2011.

1.5 milijun eura Hrvatska zaradi za 2 dana u turističkoj sezoni.

VL
BR
brainiac
16:31 18.05.2011.

Sta nije bilo prije rijec o nekakvim milijardama?

VL
Avatar NJUŠKALO
NJUŠKALO
18:37 18.05.2011.

Što ako novac za navedeni projekt bude nenamjenski potrošen (tj.netko ga pokrade).Svake godine je potrebno podnijeti izvješće komisiji EU o potrošenim sredstvima i rezultatima projekta i za sve odgovara onaj tko je to potpisao.Zato je Hrvatska iz fondova EU izvukla jako malo novaca jer nitko ne želi potpisati i odgovarati za kojekakve sumnjive projekte jer kada ti dođe komisija iz EU morati ćeš im nekoliko puta obrazložiti za svaki potrošeni euro.A oko tebe sve pohlepni lopovi, pa ti potpisuj.

VL
SI
SILO!
21:19 18.05.2011.

A Požega?! Ne znaju namjenski trošiti sredstva ili ne znaju ni da postoje fondovi?

VL
IV
ivica3213
22:14 05.06.2011.

Koliko se zna u Pleternici su dobivali i povoljne kredite za branitelje koji su se nenamjenski trošili jer su se zidali apartmani u vlasništvu gradonačelnika a branitelji se nisu zapošljavali. Kako je to završilo?? Pojeo vuk magare

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.