Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

U padu vojnog helikoptera u New Yorku poginulo troje pripadnika Nacionalne garde

uh-60 black hawk
Foto: Pixabay
1/2
21.01.2021.
u 09:32

Istraga je u tijeku.

Tri pripadnika Nacionalne garde New York poginuli su u srijedu navečer po lokalnom vremenu kad se srušio njihov helikopter koji je bio na putu prema rutinskoj misiji u saveznoj državi New York.  Tragična nesreća se dogodila u gradu Mendonu, koji se nalazi 17 km južno od Rochestera. 

Lokalni šerif Todd K. Baxter kazao je da su dobili veći broj dojava oko 18:30, te da su svjedoci vidjeli kako helikopter leti na puno niže nego što bih trebao, piše CNN. Istraga je u tijeku. 

Guverner New Yorka Andrew Cuomo oglasio se o nesreći. 

- Članovi Nacionalne garde naši su vojnici koji dobrovoljno služe i štite ovdje i u inozemstvu, a ja upućujem molitve i sućut obiteljima i bližnjima ovih časnih heroja koje nikada nećemo zaboraviti - rekao je Cuomo.

Najavio je da će zastave biti na pola koplja u znak počasti poginulim članovima Nacionalne straže.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije