Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zima dolazi

U ovim gradovima od danas počinje sezona grijanja

Radijatori
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
01.10.2018.
u 11:24

Ogrjevna sezona 2018./2019. završit će najkasnije 15. svibnja 2019. godine, sukladno vremenskim uvjetima

Kako su i najavili, HEP - TOPLINARSTVO počelo je danas s ukjučivanjem grijanja za približno 126.000 krajnjih kupaca u Zagrebu, Osijeku, Sisku, Velikoj Gorici, Samoboru i Zaprešiću. 

"Isporuka toplinske energije za grijanje još krajem prošlog tjedna započela je prioritetnim krajnjim kupcima - dječjim vrtićima, školama, domovima zdravlja te domovima za starije i nemoćne osobe, a od danas smo započeli s uključivanjem grijanja u stambenim i poslovnim zgradama u kojima su završeni svi radovi na unutarnjim instalacijama grijanja i koje su spremne za prihvat toplinske energije", naveli su iz HEP-a. 

Uključivanje grijanja u svim toplinskim podstanicima zgrada spojenih na toplinske sustave HEP-TOPLINARSTVA traje približno tri dana, a iz HEP-a imaju poruku iz za sve one koji provode radove  instalacijama grijanja u svojim stambenim i poslovnim prostorima da ih što prije završe. 

"Upravitelje zgrada molimo da nam dostave pisanu izjavu o završetku radova i ispravnosti unutarnjih instalacija grijanja, kako bi u svim zgradama mogli uključiti grijanje", poručili su. 

Ogrjevna sezona 2018./2019. završit će najkasnije 15. svibnja 2019. godine, sukladno vremenskim uvjetima.

Ključne riječi

Komentara 2

TR
trabant7
12:37 01.10.2018.

Na godišnjoj razini i veći stan skoro se može kupit polovni auto.

Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
12:07 01.10.2018.

Kreće pljačka !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije