Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška nesreća

U Otriću poginuo 57-godišnji motociklist iz Njemačke

nesreća
Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
13.10.2021.
u 10:02

Motociklist je preminuo na mjestu događaja, a njegovo tijelo je poradi obdukcije prevezeno na patologiju u OB Gospić.

U utorak, u 11.50 sati na DC-01 u Otriću na području Gračaca dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao motociklist,  57-godišnji njemački državljanin.

Prema rezultatima očevida kojim je rukovodio općinski državni odvjetnik u Gospiću, nesreća se dogodila kada je vozač motocikla njemačkih nacionalnih oznaka krećući se iz smjera Knina u smjeru Gračaca, prilikom pretjecanja izgubio nadzor nad motociklom te pao na kolnik i udario u teretno vozilo  s priključnim vozilom splitskih registarskih oznaka koje je naišlo iz suprotnog smjera, a kojim je upravljao 26-godišnji hrvatski državljanin.

Motociklist je preminuo na mjestu događaja, a njegovo tijelo je poradi obdukcije prevezeno na patologiju u OB Gospić.

Za vrijeme trajanja očevida navedena prometnica je bila zatvorena za sav promet.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije