Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rukomet i nogomet

U Osijeku u nedjelju dvije utakmice u neposrednoj blizini, policija poziva na oprez u prometu

Navijači prate utakmicu  NK Osijek - FC Kyzylzhar
Davor Javorovic/PIXSELL
10.03.2023.
u 17:10

Kako bi se izbjegle velike gužve gledatelja u odlasku s nogometne utakmice i gledatelja rukometne utakmice u dolasku, preporuka ljubiteljima sporta je dolazak na ciljana mjesta na stadion ili u dvoranu gradskim prijevozom ili pješice.

U nedjelju se u Osijeku odigrava nogometna utakmica SuperSport HNL između NK Osijeka i HRK Splita, koja počinje u 17.30 sati na stadionu Gradski vrt. Isti dan igra se i rukometna kvalifikacijska utakmica za Euro 2024. godine, između reprezentacija Hrvatske i Nizozemske, s početkom u 20.15 sati u dvorani Gradski vrt. Policija je, stoga, poslala nekoliko obavijesti gledateljima.

- Kako bi se izbjegle velike gužve gledatelja u odlasku s nogometne utakmice i gledatelja rukometne utakmice u dolasku, preporuka ljubiteljima sporta je dolazak na ciljana mjesta na stadion ili u dvoranu gradskim prijevozom ili pješice. Građani koji unatoč savjetima ipak krenu na sportske susrete svojim osobnim vozilima, trebaju se pridržavati uputa policijskih službenika koji će regulirati promet, kao i izbjegavati parkiranje na nedozvoljenim mjestima, što će se sankcionirati - izvijestili su iz PU osječko-baranjske.

VIDEO: Milanović poručio kritičarima sinove stipendije: Neću reći ostavite nas na miru, samo udri

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije