Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GAŠENJE U TIJEKU

U Oroslavju izbio veliki požar: Gori krovište poznate trgovine, vatrogasci se bore sa stihijom

Foto: Policija zaustavlja-Krapinsko zagorska županija/Facebook
1/4
08.12.2022.
u 23:45

Od 22:30 sati ulica M. Prpića zatvorena je za sav promet

Gori krovište na objektu trgovine 'Super preis', bivši 'Oro-teks' u  Oroslavju. Kako se doznaje iz PU krapinsko - zagorske, gašenje požara je u tijeku, a od 22:30 sati ulica M. Prpića zatvorena je za sav promet, javlja zagorje.com. 

- Gašenje požara je u tijeku, uzrok je za sada nepoznat. Do požara je došlo nešto prije 22 sata - kažu vatrogasci koji su stigli na teren.

Fotografije požara objavljene su i na Facebook stranici Policija zaustavlja-Krapinsko zagorska županija, a buktinja se vidjela i iz Zaboka. 

- Vatrogasci se bore nadljudskim naporima sačuvati donje dijelove zgrade, krovište je kompletno izgorjelo - objavili su. 

U ovom trenutku nije poznato je li se netko od ljudi u trenutku izbijanja požara nalazio unutar objekta.

Ključne riječi

Komentara 1

DJ
Dodaj Juri
01:13 09.12.2022.

Sto se to dogadja sa Hrvatskom? Pozari po cijeloj drzavi, padaju MIG-ovi na sve strane ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije