Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
igre bez granica
Povratak na članak

U općini Donji Kukuruzari čak 82 posto prihoda troše na plaće

Djelatnici imaju najmanje plaće u državi, tvrdi načelnik općine. Oporba pak od države traži provođenje zakona

Komentari 5

RO
rojnik
20:04 02.11.2012.

Vidi ove dvojice,skupa 300 kila,a u općini svega skupa 300 ljudi.

VL
DU
Deleted user
20:09 02.11.2012.

Rješenje je jednostavno: a) Ukinuti sve općine koje same sebe ne mogu uzdržavati. Takvih je u Hrvatskoj, nažalost, jako puno..... b) ostaviti sve te "općine", a mjesta u njima (načelnik, delegati, zamjenici i ostali) proglasiti počasnim, tj. neka im budee na čast da su ih ljudi izabrali i neka im služe zabadava!

VL
IS
istinito
11:24 03.11.2012.

Tak ti je to kad ste selendre proglasili opcinama. Sunja, Kuruzari i ostale selendre su samo parazitne institucije i nista drugo.

VL
RA
rassol
20:57 03.11.2012.

octopus @ lupetaš gluposti...kakvi delegati,neznaš ni kako se zovu članovi prestavničke vlasti a već bi ukidao? Neka u Zagrebu, Rijeci,Splitu...bude čast što je netko izabran i neka radi zabadava a ne u "malim" općinama. Nitko ništa ne treba dati malim općinama nego samo ono što im pripada i ne treba brinuti za njih. Država ih sustavno pljačka, uzima im sve od poreza a daje ima samo 20% njihovoga natrag. Bilo bi dobro da netko nešto malo pročita pa onda komentira a ne da lupeta gluposti. Da još nadodam da su ovi iz malih općina obranili HR od agresije a ne ovi iz velikih gradova koji su mahom rat gledali po kafićima i pričali "ratničke priče".

VL
PR
pravda90
14:11 05.11.2012.

Jel to onaj Latin, član HSSa, što stalno komentira lošu poljoprivrednu politiku sadašnjeg ministra? Lako se njemu vozikat i zazivat prosvjede po Hrvatskoj kada to plaća najsiromašnija općina u RH.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.