Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nevjerojatna priča

U Opatiji rezervirala smještaj u prestižnom hotelu koji je - zatvoren!

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
09.08.2020.
u 13:06

Ključno je da je čovjek nešto odabrao, ponuđeno mu je da to rezervira, potom dolazi tu gdje na vratima na A4 papiru stoji kako je hotel zatvoren, ispričala je žena

Čitateljica miss7 dojavila je nevjerojatnu priču o skandaloznoj situaciji koja joj se upravo dogodila u Opatiji, u kojoj je namjeravala provesti opušten vikend sa svojom malodobnom kćeri. 

Rrezervirala je smještaj u prestižnom Remisens Premium Heritage Hotelu Imperial. Riječ je o jednom od najstarijih opatijskih hotela smještenom uz samo obalu nedaleko od gradskih znamenitosti, a koji se može pohvaliti i podatkom da je drugi sagrađeni hotel na hrvatskoj obali. Spomenuti povijesni hotel nadaleko je poznat Opatijcima i njihovim gostima, no iznenadila se kada ju je po dolasku na vratima dočekala obavijest - kako je hotel zatvoren!

"To je prevara, dovode se ljudi u zabludu. Nije to traljavost, to je ciljana prevara da te tu dovedu i stave pred gotov čin. To je skandalozno", započela je svoju ispovijest čitateljica. "Izabrala sam taj hotel, nisam željela drugi. Radi se o tome da čovjek nešto za svoj novac bira. Željela sam biti u blizini plaže na koju već godinama dolazim sa svojom obitelji, a budući da imam ozlijeđenu nogu, željela sam biti na što manjoj udaljenosti od nje jer mi je hodanje vrlo bolno. No, to ni nije ključno, ključno je da je čovjek nešto odabrao, ponuđeno mu je da to rezervira, potom dolazi tu gdje na vratima na A4 papiru stoji kako je hotel zatvoren", nastavlja svoju ispovijest čitateljica.

Kada je stupila u kontakt s djelatnicima hotela otkrila je kako je njezina rezervacija preusmjerena na Remisens Premium Hotel Ambasador, koji je također jedan od hotela u sklopu kompanije Liburnija Riviera Hoteli. "Oni ti kažu da su te samoinicijativno prebacili u neki drugi svoj hotel, uopće nije važno koja je kategorizacija premda taj alternativni hotel ima pet zvjezdica. No, mene to nije zanimalo budući da on nije na lokaciji koju sam željela, niti je to hotel koji sam izabrala. Da sam željela taj hotel, rezervirala bih ga", ispričala je otkrivši kako gostu u tim trenucima preostaju samo dvije stvari - prihvatiti ponuđeni smještaj ili potražiti drugi. "Potpuno suludo. Oni prodaju nešto što ne postoji. To je glavna stvar. Nemaš kao potrošač nikakvu kontrolu nad ovim procesom već te oni ubacuju u smještaj koji njima odgovara te pritom ne reguliraju cijenu ni na koji način", zaključuje čitateljica.

Ključne riječi

Komentara 8

TO
tomislav10
13:40 09.08.2020.

Prvo, preko koje agencije je rezervirala smještaj? Drugo, sumnjam da su je prebacili u drugi hotel a da je nisu obavijestili. Treće, meni se čini da se ovdje radi o nepismenom snobu s viškom para...

KU
Kultura
15:03 09.08.2020.

Preko infocentra u centru Stuttgarta sam prije 2 tjedna rezervirao hotel u najstrozem centru grada i kad sam dosao do hotela docekala su me zatvorena vrata i natpis da su zatvoreni zbog corone i da odem u njihov drugi hotelel udaljen 3,2 km. Znaci svugdje moguce.

DU
Deleted user
16:27 09.08.2020.

Imperial je prestižni hotel u Opatiji????? Buahahahahahaha,....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije