Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U PRIMOŠTENU

Čuo bratovo ogovaranje pred majkom pa ga premlatio stolicom

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
21.07.2020.
u 19:07

Nakon što je osumnjičenik ispitan, Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku predložilo je sucu istrage Županijskog suda u Šibeniku da mu se odredi istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

U Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku priveden je državljanin Republike Hrvatske (1979.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenih djela prijetnje i tjelesne ozljede.

- Postoji osnovana sumnja da je 16. srpnja oko 15,00 sati, u obiteljskoj kući u Primoštenu, nakon što je čuo brata kako u razgovoru s majkom govori o njemu na uvredljiv način, došao u stan u kojem su bili brat i majka. Majci je rekao da izađe iz stana te je zatvorio prozore i vrata i zaprijetio bratu, a potom ga je, osnovano se sumnja, drvenom stolicom udario po lijevoj podlaktici nakon čega je i fizički nasrnuo na njega. Nakon što se oštećenik uspio istrgnuti i nasloniti se rukom na dovratak vrata, 41-godišnjak je, osnovano se sumnja, zalupio vrata kojima je udario brata po prstima, a potom ponovo udario stolicom u podlakticu. Opisanim je postupanjem bratu nanio tjelesne ozljede i kod njega izazvao strah da će ostvariti prijetnje koje mu je izrekao. 

Nakon što je osumnjičenik ispitan, Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku predložilo je sucu istrage Županijskog suda u Šibeniku da mu se odredi istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela. Sudac istrage odbio je prijedlog i odredio mjere opreza, i to zabranu posjećivanja određenog mjesta, zabranu približavanja određenoj osobi i zabranu uspostavljanja i održavanja veze s određenom osobom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije