Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODREĐEN ISTRAŽNI ZATVOR

Mladić godinama tukao svoju vlastitu majku, prijetio joj i vrijeđao

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/2
21.07.2020.
u 12:41

Sudac istrage odredio je mladiću istražni zatvor u trajanju od mjesec dana.

U Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku priveden je 26-godišnjak zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenih djela nasilja u obitelji, tjelesne ozljede i prijetnje. 

- Osnovano se sumnja da je 26-godišnjak u više navrata od ljeta 2018. godine do 16. srpnja 2020. u Šibeniku, u obiteljskom stanu u kojem živi s roditeljima, razbijao kućanske aparate i namještaj, prijetio majci smrću, vrijeđao je i tukao uslijed čega ju je tjelesno ozlijedio - navodi DORH. 

Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku predložilo je sucu istrage Županijskog suda u Šibeniku da mu se odredi istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela. Sudac istrage prihvatio je prijedlog i odredio istražni zatvor u trajanju od mjesec dana.

Komentara 1

UT
utrna
14:19 21.07.2020.

Treba mu ruke iz ramena iscupat za primjer drugima, Majcina glupostje bila u tome sto je neznalicu poput tebe 9 mjeseci nosila u stomaku, 2 godine hranila svojim mlijekom, te 20 godina cekala da magarac poput tebe odraste u da je udara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije