Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'potpuno zaljubljen'

U novoj knjizi o prvim damama otkriveno: Bidenova tajna dugog braka je 'dobar seks'

FILE PHOTO: Jordan's King Abdullah meets with U.S. President Biden at the White House in Washington
Foto: KEVIN LAMARQUE/REUTERS
1/3
26.02.2024.
u 10:03

Autorica Katie Rogers piše da se Biden odlučio ne kandidirati za predsjednika 2004. godine, a odluku je priopćio suradnicima nakon što je Jill Biden ušla u prostoriju u kratkom topu i s porukom "NE" nažvrljanom na trbuhu

Američki predsjednik Joe Biden svojim je suradnicima u šali kazao da je ključ dugoga i sretnog braka "dobar seks", o čemu se, među ostalim govori u novoj knjizi o američkim prvim damama. "Američka žena - Transformacija moderne prve dame, od Hillary Clinton do Jill Biden", knjiga je autorice Katie Rogers, dopisnice New York Timesa iz Bijele kuće koja izlazi ovaj tjedan.

Dio o seksu čini tek nekoliko odlomaka u knjizi od 276 stranica, no već je potaknuo medije da ga 'izvuku' na naslovnice. Rogers piše da se Biden odlučio ne kandidirati za predsjednika 2004. godine, a odluku je priopćio suradnicima nakon što je Jill Biden ušla u prostoriju u kratkom topu i s porukom "NE" nažvrljanom na trbuhu.

POVEZANI ČLANCI:

Biden, danas osamdesetjednogodišnjak, tada je grupi pristaša rekao da ga ne zanima previše kandidiranje za predsjednika države. "Radije bih ostao kod kuće i vodio ljubav sa svojom ženom dok mi djeca spavaju", kazao je. Njegov glasnogovornik na šefov je komentar samo slegnuo ramenima, otkrivši da je tadašnji senator Biden "iskreno i potpuno zaljubljen u svoju suprugu", piše Rogers u svojoj knjizi. 

U knjizi se govori i o patnji kroz koju je prolazio aktualni američki predsjednik kad su njegova prva supruga Neilia i kći Naomi 1972. poginule u prometnoj nesreći. Sa Jill se vjenčao 1977. godine, no Rogers piše da ju je morao zaprositi pet puta prije nego što je pristala.

VIDEO Sudar tramvaja u Zagrebu, jedan izletio iz tračnica: 'Koja katastrofa, jedva se mičemo u koloni'

Ključne riječi

Komentara 1

LI
lider
15:41 26.02.2024.

Eto , ipak je izgleda u nečemu bolji od Trampa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije