Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRED NOVINARIMA

Novi gaf američkog predsjednika: Suprugu Alekseja Navaljnog oslovio krivim imenom

U.S. President Joe Biden meets the family of Alexei Navalny
Foto: THE WHITE HOUSE/REUTERS
1/6
24.02.2024.
u 21:50

Nakon svoje izjave, predsjednik SAD-a okrenuo se i otišao, bez da je saslušao njihova pitanja

Nakon što su vijesti o smrti ruskog aktivista Alekseja Navaljnog obišle svijet, predsjednik SAD-a Joe Biden sastao se s njegovom suprugom i kćeri. Događaj je bio značajan jer se radilo o prvoj potvrdi njihove lokacije otkako je Moskva objavila da je Navaljni preminuo u zatvoru na Arktiku, ali i zbog novog gafa američkog vođe.

U izjavi za medije nakon sastanka, Biden je Juliju Navaljnu oslovio s "Jolanda", piše New York Post. "Jedno je jasno" kazao je, "Jolanda će, ona će nastaviti njegovu bitku. Stoga ne odustajemo" poručio je Biden medijima, a njegovu pogrešku zabilježili su i službeni transkripti objavljeni u petak. Glasnogovornici Bijele kuće nisu komentirali predsjednikovu izjavu.

Svemu nije pomoglo ni što se Biden novinarima obraćao u garaži hotela punoj vozila, u kojoj su ga novinari jedva čuli. Nakon svoje izjave, predsjednik SAD-a okrenuo se i otišao, bez da je saslušao njihova pitanja.

Joe Biden demokratski je kandidat za predsjednika. Svoj drugi mandat pokušat će osvojiti u studenom, iako najnovija ispitivanja mišljenja pokazuju da čak 86 posto građana smatra da je prestar da vodi državu još četiri godine.

VIDEO Preminuo Aleksej Navaljni, veliki kritičar ruskog predsjednika Putina

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar MrM
MrM
09:31 25.02.2024.

Tablete više ne djeluju na OBidena. Demokrati zlostavljaju starog čovjeka kojemu je mjesto u domu za nemoćne.

DR
DrJok
14:57 25.02.2024.

da li ima da nekome nije jasno da svetionikom demokratije ne upravlja "izabrani" predsednik? ocigledno je da vlada neko ko uopste nije biran na izborima. dakle, postavlja se pitanje: a cemu sluze izbori u americi?

DU
Deleted user
00:12 25.02.2024.

Gafiden!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije