Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potvrdila policija

U Njemačkoj uhićen osumnjičeni za ubojstvo tijekom Oluje

Bačelić Božo
MUP
14.02.2012.
u 15:10

Po međunarodnoj tjeralici 9. veljače u Njemačkoj je uhićen Šibenčanin Božo Bačelić (42)

Šibenska policija potvrdila je da je po međunarodnoj tjeralici 9. veljače u Njemačkoj uhićen Šibenčanin Božo Bačelić (42), četvrti osumnjičeni za ubojstvo supružnika Damjanić nakon akcije Oluja u kolovozu 1995. godine u Prokljanu kraj Skradina, javljaju 24 sata.

Kako prenosi HRT, riječ je o bivšem zapovjedniku voda izviđačke satnije 113. brigade HV-a, koji je pobjegao 2007. prije ponovljenog suđenja za ubojstvo bračnog para Nikole (76) i Milice (74) Damjanić. Za taj su zločin optužena još trojica bivših ročnih hrvatskih vojnika Ante Mamić, Luka Vuko i Jurica Ravlić. Svi su oni u istrazi priznali zločin, no poslije su promijenili iskaze i opovrgnuli krivnju.

Bačelića su, kako prenosi HRT, na predaju prije tri i pol godine javno pozivale obitelji trojice suoptuženika jer bez njega nije moglo početi ponovljeno suđenje, a njihovi su sinovi i muževi tada bili već dvije godine u pritvoru.

Komentara 22

VE
verrmaj
21:50 14.02.2012.

Ovaj na slici lici na sve samo ne na andjela , kad bi svi andjeli izgledali ovako jadni mi , koliko znam policija jos nikada nije uhvatila ni jednog andjela vec samo kriminalce i ubojice kao sto je i ovaj !!!!

LE
lebar
15:22 14.02.2012.

svatko neka odgovara za svoje zlocine i zbog takvih je gen.Gotovina na robiji.

LE
lebar
18:06 14.02.2012.

pri..,jel ti isto koristis mirovinu laznog branitelja i hurcis se ovuda,ha!! hvala dragom Bogu kaj mi ti nisi sunarodnjak niti istomisljenjik bosancino jedna dotepena u hrvatsku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije