Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši šef SDS-a
Povratak na članak

U Njemačkoj podignuta optužnica protiv Mustača za ubojstvo Đurekovića

Viši sud u Münchenu još nije odlučio kada će početi suđenje Zdravku Mustaču

Komentari 31

CE
cenzura
13:37 12.08.2014.

Bravo Njemačka!!!! Konačno da netko sudi udbašima kad su ovi naši nesposobni to učiniti. Ili su nesposobni ili "pušu" ili su puhali u isti rog!

VL
ZA
zaboravi
13:45 12.08.2014.

Nisu nesposobni vec sto u Hrvatskoj vladi od pocetka samostalnosti ima u vecini komuniste i oni stite svoje.

VL
Avatar tituš
tituš
13:43 12.08.2014.

dignuta optužnica u Njemačkoj znači pravdu koja je spora i dostižna, iako ovog puta to ne će puno značiti obitelji koja je izgubila i muža i sina. Najmanje što bi trebali ova dvojica je izlajati sve ono što i kako su radili, kako funkcionirali, pa kada kažu da su Hrvati i domoljubi, neka prokažu ono što znaju i olakšaju Hrvatskoj lustraciju, a zločinačku državu i sustav koji je naveden čak i u Ustavu jednom zauvijek izbrisati!

VL
CR
crocro
13:42 12.08.2014.

Kako sada najedanpu podignute optužnice protiv obijice, a oni su nam lijepo prije uhićenja rekli da nisu krivi i da im vjerujemo da su potpuno nevini. Kako sada da Nijemci najedanput nisu uzeli u obzir njihove izjave o nevinosti? A mi bezgranično vjerujemo kako su jadni potpuno nevini upućeni u Njemačku. Jer ako oni lijepo kažu da su nevini, pa onda su im i Nijemci trebali povjerovati.

VL
ZG
zorbas.grk
13:34 12.08.2014.

Nema žurbe....samo polako

VL
RE
reborn
13:48 12.08.2014.

Tko, Josip Perković je umiješan u to ubojstvo? Sašin tata? Ma neeee, pa Saša je Josipovićev neprocjenjivi savjetnik, ključna osoba u oblikovanju Pravednikovog stava! Uostalom, pitajte Josipovića - on će vam sigurno reći da tata nema s tim ubojstvom ništa (Pri tome će Josipović pogrešno misliti ne na Sašinog tatu, već na svog tatu koji je 1971 bio član izvršnog komiteta CKSKH zadužen za problematiku nacionalizma). No dajte, pitajte ga...

VL
SV
Sumrak Vremena
13:39 12.08.2014.

ovo je tek početak slijedi još zahtjeva za ubojstva pa izručenja i suđenja.....

VL
Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
13:40 12.08.2014.

Šta će sada ekipa koja je namjeravala mijenjati ustav Gong,Saša Perković ,Josipović ,Jovanovića ,Milanović i ostala komunistička hobotnica??

VL
EG
Erick Grouth
13:32 12.08.2014.

Dali je netko propjevao?

VL
GU
gustirna
13:49 12.08.2014.

Da li je u vrijeme ubjstva djurekovica pri ckskh bio sef ideoloske komisije drug ante josipovic

VL
Avatar bok
bok
14:29 12.08.2014.

...vrijeme je da dode do razjašnjenjq grozota jugoslavenske tajne službe....

VL
ZA
zaboravi
13:43 12.08.2014.

Kad je ubijen Dzurekovic negdje u to vrijeme su ubijena trojica Albanaca koja su se vratila iz Svajcarske u sacekusi u garazi grad Heilbronn.Tad je kruzila prica da ih je ubio arkan,trebala bi Njemacka policija da istrazuje i ta trii ubistva da li su povezana.

VL
Avatar superhik74
superhik74
14:19 12.08.2014.

Perkovic i Mustac su najbolji primjeri tko je u Hrvatskoj preuzeo vlast 1991.

VL
Avatar bosanac1951
bosanac1951
13:56 12.08.2014.

Konačno..Pravda je spora ali dostižna...Propjevat će dvojica pajdaša iz UDBe Perković i Mustač ko ptičice s grane.....Nije isključeno da i jedan na drugoga počnu svaljivati krivicu....A to da će njih dvojica odati puno imena i prezimena ostalih suradnika valjda je jasno svima....Ima još takvih koji se mirno šeću po HR...ali bogme neće mirno spavati....Kako to sada promatra Saša Perković koji je danas na visokoj funkciji ???

VL
Avatar Vladimir Huber
Vladimir Huber
18:07 12.08.2014.

U pristupnom ugovoru za EU, RH je potpisala i obvezala se provesti lustraciju, o čemu svi šute i prave se mutavi. U prvom koraku lustracija znači da pripadnici bivših Jugoslavenskih službi (OZNA, KNOJ,SDS, UDBA, KOS i dr. ) ne moguogu više obnašati državne funcije u hrvatskoj vlasti. Kako od Franje Tuđmana ( KNOJ ) do danas najvažnije državne funkcije obnašaju bivši Udbaši i Kosovci, to je nemoguće za očekivati da sami sebe lustriraju. U drugom koraku je procesuiranje onih pripadnika bivših jugoslavenskih službi koji su činili zločine i pljačku, a kako od stvaranja hrvatske države vlast je satkana od mreže bivših Udbaša i Kosovaca i njihove djece, to je nemoguće očekivati da sami sebe procesuiraju i osude. Na teritoriju Njemačke likvidirano je 28 emigranata, od kojih su većina bili njemački agenti, pa je Lex Perković obračun između jugoslavenskih i njemačkih službi, kao i provođenje lustracije u RH. Franjo Tuđman je zagovarao pomirenje, a za najbliže suradnike izabrao je najokrutnije Udbaše i Kosovce ( ubojice i kriminalce ), dok je onaj većinom dobri i domoljubni dio bivših suradnika marginalizirao i proganjao. Tako Lex Perković predstavlja i obračun unutar bivših jugoslavenskih službi. Isto tako, od stvaranja hvratske države na teritoriju RH ubijeno je 17 domoljuba i nepodobnih rukopisom Udbe i KOS-a: Ante Paradžik, Miro Barešić i drugi, a niti jedno ubojstvo do danas nije rasvjetljeno, jer nemoguće je za očekivati da sami sebe osude. Pritisnut mrežom suradnika Udbe i KOS-a inflitiranih u vladajuću hrvatsku elitu, glavni državni odvjetnik RH Mladen Bajić, štiteći ubojice Perkovića i Mustača, rukama i nogama se borio protiv izručenja, a na kraju ga je odlikovao predsjednik države Ivo Josipović. U Hrvatskoj na vlasti smjenjuju se stranke HDZ i SDP, u kojim dominiraju bivši suradnici i njihova djeca u svim porama hrvatskog društva, te nije očekivati od hrvatske vladajuće elite provođenje lustracije i rješavanje zločina, nego to čini EU, putem Njemačke, NATO, Svjetske banke i ostalih alata. Njemačka je batinom udarila po prvom ešalonu bivših "zločestih" suradnika inflitiranih u hrvatsku vladajuću elitu, a nakon njihovog čišćenja ojačat će postojeće snage u RH i okončati domovinski rat.

VL
Avatar oneworld
oneworld
14:47 12.08.2014.

Tako se to radi, Milanoviću gdje je King Kong, napokon da se i njima sudi kad već ne mogu Hrvatski sudovi. Deutschland über alles!

VL
Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
15:12 12.08.2014.

Nesposobnost hrvatskog pravosuđa na vrhuncu!

VL
M1
marin_11
15:14 12.08.2014.

Još samo da ova dvojica propjevaju pa da se pohapse i glavni crveni zlikovci i naredbodavci ubojstava - tatice trenutno vladajućih ezdepenjara ...

VL
Avatar superhik74
superhik74
19:00 12.08.2014.

Mustac i Perkovic dva su UDBA-sa bratska, s njima se ponosi citava Hrvatska

VL
AN
Anasta
00:22 13.08.2014.

Bit ce zanimljivo cuti sta njih dva imaju reci.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.