Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORBA PROTIV ZARAZE
Povratak na članak

U Njemačkoj od ponoći nove mjere: Bez negativnog testa ne može se ni u dućan

Njemačka vlada je uoči stupanja na snagu promjena zakona apelirala na građane da se pridržavaju mjera, posebice onih koje se odnose na smanjenje kontakata u koje spada i zabrana kretanja u razdoblju između 22 i 5 sati.

Komentari 5

AA
aabbcc
11:13 24.04.2021.

Ma nema narod eura i ne može ni u dućan a vi ga jos farbate s koronom.

VL
DI
Dingo
09:07 24.04.2021.

Zanimljivo selektivno provođenje "mjera" nad građanima koji financiraju državni proračun. Kolone inžinjera i profesora i dale prolaze samo mediji ne izvještavaju potpunu istinu o tome.

VL
DU
Deleted user
22:18 24.04.2021.

Cjepivo ne postoji pandemija ne postoji ono što se događa sa europskim zemljama je da su u velikoj ekonomskoj krizi banke se propale čeka se rješenje jedini spas je bova tehnologija ali sa ograničavanjem demokracije pogotovo njemačka je je ekonomski propala i to se sa koronom skriva

VL
Avatar Dokman
Dokman
20:25 24.04.2021.

Vratili se u vrijeme 30ih godina...

VL
DU
Deleted user
10:02 24.04.2021.

Kad sve bude gotovo, i dođe neka nova vlada, poplava tužbi protiv sadanjih političara je neminovna. Bit će zatvorskih kazni na pretek.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.